Čím vás překvapí nejlepší barber shop v Praze


Vezme si vás komplet do parády – nejlepší barber shop v Praze thecrownbarbershop.cz překvapuje své zákazníky komplexním servisem, to znamená sestřihem vlasů a úpravou vousů, a je-li třeba, ačkoli jsou barbeři speciálně zaměřeni na mužskou část populace, vezmou si do parády i ženy nebo děti. Profesionální kadeřníci jsou svým způsobem umělci, mají cit pro líbivý vzhled a odhadnou, jaká fazóna vám asi bude nejvíc slušet. Ztěžují jim to také různé tvary lidského obličeje – ideální tvar je oválný, těmto lidem sluší většina sestřihů i většina tvarů obrouček dioptrických brýlí, ale pak tu máme i obličeje trojúhelníkové, kulaté a hranaté, a tam je třeba si s vlasy a vousy více pohrát. Kadeřníci zároveň přichází do styku s vlasy různě poškozenými a roztřepenými, a zde pak při práci rozhoduje šikovnost a osobní zkušenost.

kadeřník při práci

Můžete jej povolat na vaši svatbu – barber za vámi dorazí i na svatbu a upraví všechny svatebčany tak, aby byli na svatebních fotkách pohlednější a atraktivnější. Barber nemusí upravovat účes pouze nevěstám a ženichům, poradí si s kýmkoli bez rozdílu věku.

Kadeřnické a holičské služby jako dárek – nevíte, jak zpestřit narozeninovou oslavu a čím obdarovat oslavence, aby to bylo něco vskutku originálního? Zkuste to s barber shopem – oslavenec získá novou fazónu, která se mu třeba zalíbí víc, než ta současná, a hlavně se tu může inspirovat do budoucna, jak by si přál mít upravené vousy či sestříhané vlasy. Nezapomeňte, že kadeřníci umí doopravdy se svým náčiním kouzlit, a že to také stojí za to.

dívčí tvář

Polaskají vás ve vlasech – přímý kontakt lidské ruky s vlasovou tkání a s pokožkou hlavy vyvolává velmi příjemné pocity a je to někdy i lepší zážitek, než masáž. Proto si můžeme u kadeřníka dobře odpočinout a zbavit se zbytečného stresu. Někteří lidé u kadeřníka blahem dokonce usínají, a je to ten nejlepší uspávací prostředek.